Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019 [English]

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019 [English]

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019 [English] Free Download for WBCS, SSC, IBPS (Clerk & PO), Rail (Gr. D, ASM, TTE), Food Sub Inspector, WB Police, Gram Panchayat, Postal Assistant, Agriculture, Court, PSC, LIC, CMAT and all other competitive exams.

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019 [English] PDF Download Link is provided at the end of the post

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019 [English]

  1. In a significant step, Saudi Arabia has increased India’s Haj quota to _________.
    A. 200,000

    B. 250,000
    C. 300,000
    D. 350,000
    Correct Answer
    Correct Answer – A. 200,000
    Explanation: Last year, Saudi Arabia increased India’s Haj quota by 5,000. It is worth noting that the Haj subsidy was removed last year.
  2. Who was recently elected as a member of the International Olympic Committee?
    A. Raj Shukla

    B. Sachin Manohar
    C. Hemant Gokhale
    D. Narinder Batra
    Correct Answer
    Correct Answer – D. Narinder Batra
    Explanation: Batra secured 58 votes out of 62 while four voted against him. In 2016, Nita Ambani was elected as an individual member of the IOC in 2016.
  3. EQUIP, an ambitious project of HRD Ministry, stands for ____________.
    A. Education Qualification Upgradation and Inclusion Programme

    B. Education Quality Updation and Inclusion Programme
    C. Education Quality Upgradation and Inclusive Programme
    D. Education Quality Upgradation and Inclusion Programme
    Correct Answer
    Correct Answer – D. Education Quality Upgradation and Inclusion Programme.
    Explanation: It is meant to bridge the gap between policy and implementation. It aims to improve the quality of higher education over the next 5 years.
  4. Asteroid Day, sometimes seen in the news, is observed on ________.
    A. June 30

    B. July 5
    C. July 10
    D. July 16
    Correct Answer
    Correct Answer- A. June 30
    Explanation: It aims to raise public awareness about the possible hazardous impacts of asteroids. They pose potentially catastrophic threats to our planet, as they pass close to the Earth’s orbit.
  5. CAFE regulations in India came into force in 2017. Expand CAFE.
    A. Corporate Average Free Efficiency/Economy

    B. Corporate Average Fume Efficiency/Economy
    C. Corporate Analysis Fuel Efficiency/Economy
    D. Corporate Average Fuel Efficiency/Economy
    Correct Answer
    Correct Answer – D. Corporate Average Fuel Efficiency/Economy
    Explanation: CAFE regulations aim at lowering fuel consumption of vehicles by lowering carbon dioxide emissions.
  6. Similipal National Park, sometimes seen in the news, is located in which among the following states?
    A. Nagaland

    B. Odisha
    C. Manipur
    D. Tripura
    Correct Answer
    Correct Answer  – B. Odisha
    Explanation: Similipal derives its name from ‘Simul’ (Silk Cotton) tree. It has some beautiful waterfalls like Joranda and Barehipani.
  7. Minaret of Jam, a UNESCO World Heritage Site, is located in _________.
    A. Afghanistan

    B. Pakistan
    C. Iran
    D. Saudi Arabia
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Afghanistan
    Explanation: It is one of the few well-preserved monuments. It represents the exceptional artistic creativity & mastery of structural engineering.
  8. Dipankar Banerjee, solar physicist from Indian Institute of Astrophysics has become a Co-Investigator of which mission of NASA?
    A. BlueRocks

    B. PUNCH
    C. MartianSoil
    D. RedCircles
    Correct Answer
    Correct Answer – B. PUNCH
    Explanation: PUNCH will consist of a ‘constellation’ of four suitcase-sized microsats that will orbit the Earth in formation and study how the corona. PUNCH stands for “Polarimeter to Unify the Corona and Heliosphere.”
  9. NASA’s Curiosity rover discovered high amounts of methane in the air on which among the following planets?
    A. Jupiter

    B. Mars
    C. Uranus
    D. Neptune
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Mars
    Explanation: The existence of methane is a possible sign of life. Curiosity Rover has been on the surface of Mars since 2012.
  10. Who became the first civil servant and IPS officer to achieve the incredible and rare feat of completing ‘7 Summits’ challenge?
    A. Rishu Sachdeva

    B. Aparna Kumar
    C. Saurav Narang
    D. Hema Kapoor
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Aparna Kumar
    Explanation: It is worth noting that The “Seven Summits” is a mountaineering challenge which includes scaling the highest mountains from each of the seven continents. Patrick Morrow was the first man to climb the Seven Summits in 1986.
  11. Government of India has celebrated ________ as the Statistics day.
    A. June 22

    B. June 29
    C. July 5
    D. July 10
    Correct Answer
    Correct Answer – B. June 29
    Explanation: June 29 is the birth date of Professor P C Mahalanobis. The theme of Statistics Day, 2019 is “Sustainable Development Goals (SDGs)”.
  12. RBI has opened third office of the Banking Ombudsman and Ombudsman for Digital Transactions (ODT) at __________.
    A. Chandigarh

    B. New Delhi
    C. Bengaluru
    D. Varanasi
    Correct Answer
    Correct Answer – B. New Delhi
    Explanation: The Banking Ombudsman scheme is an expeditious and inexpensive forum for bank customers for resolution of their complaints.
  13. Reserve Bank of India has developed a FLAIR system for Indian companies to report the Foreign Liabilities and Assets. Expand FLAIR.
    A. Foreign Liabilities and Assets Information Reporting

    B. Foreign Liabilities and Assets Infomatics Reports
    C. Foreign Liabilities and Asset Evaluations Information Reporting
    D. Forex Liabilities and Assets Information Reporting
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Foreign Liabilities and Assets Information Reporting
    Explanation: Indian companies which have received FDI and/or made FDI abroad should file the annual return on Foreign Liabilities and Assets. The FLA return is required to be filed on an annual basis on or before 15th July of every year.
  14. Which Indian-born Australian won the title of Miss Universe Australia 2019 in Melbourne?
    A. Priya Serrao

    B. Anamika Ahuja
    C. Sheetal Chopra
    D. Meenakshi Das
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Priya Serrao
    Explanation: Born in Karnataka, she grew up in Oman. Later, her family moved to Australia. She will now start gearing up for Miss Universe 2019 competition that is to be held in South Korea.
  15. India’s chief national badminton coach Pullela Gopichand was bestowed upon an honorary doctorate by ________.
    A. IIT Delhi

    B. IIT Kharagpur
    C. IIT Kanpur
    D. IIT Roorkee
    Correct Answer
    Correct Answer  – C. IIT Kanpur
    Explanation: On the occasion of the 52nd convocation, the badminton coach received the honour from former ISRO chairman Prof K Radhakrishnan.
  16. _______ has been selected for the prestigious President’s Award for Excellent CSR.
    A. SAIL

    B. NALCO
    C. Infosys
    D. HPL
    Correct Answer
    Correct Answer  – B. NALCO
    Explanation: It has been chosen for introducing and implementing schemes like Nalco ki Ladli, which is turning out to be a powerful trigger for women empowerment.
  17. ‘Transforming North East India through Science and Technology’ conclave was recently held in _________.
    A. Maharashtra

    B. Meghalaya
    C. Tripura
    D. Nagaland
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Meghalaya
    Explanation: It has been organised by the Institute of Bio-resources and Sustainable Development. It is worth noting that populated by approximately 48 million people, NE states account for about 4% of India’s population.
  18. Who became the most expensive Indian bowler in World Cup history?
    A. Yuzvendra Chahal

    B. MS Dhoni
    C. M Sharma
    D. R Ashwin
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Yuzvendra Chahal
    Explanation: Yuzvendra Chahal finished with the worst-ever bowling figures for Indians.It is worth noting that Javagal Srinath was the previous holder of this unwanted record.
  19. Which nation will no longer require Chinese visitors to obtain visas?
    A. India

    B. Iran
    C. South Africa
    D. Kenya
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Iran
    Explanation: It is worth noting that some 52,000 Chinese tourists visited Iran during the 12 months to March. Sanctions-hit Iran is attempting to boost tourism in the face of an economic crisis.
  20. Popularly called as the city beautiful, Chandigarh has become a UHI. Expand UHI.
    A. Urban Heat Island

    B. Urban Health Island
    C. Urban Housing Island
    D. Urban Hill Island
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Urban Heat Island
    Explanation: According to MET Department, the average minimum temperature of Chandigarh has risen by a degree during the past three decades. It is worth noting that an urban heat island occurs when a city experiences much warmer temperatures than nearby rural areas.
  21. The entire state of __________ has been declared a “disturbed area” for six more months.
    A. Punjab

    B. Nagaland
    C. Manipur
    D. Assam
    Correct Answer
    Correct Answer- B. Nagaland
    Explanation: The Armed Forces (Special Powers) Act has been in force in Nagaland for several decades. The act empowers security forces to conduct operations anywhere and arrest anyone (without prior notice).
  22. Who has been elected as the Director of World Customs Organisation (WCO), Brussels for five years?
    A. Pranab Das

    B. Hemant Khare
    C. Nageswara Rao
    D. S Raghavan
    Correct Answer
    Correct Answer  – A. Pranab Das
    Explanation: He defeated the British Customs officer with a huge margin. He is the first Indian to be elected to the WCO Director post.
  23. Who became the second batsman to hit five consecutive fifty plus scores in a World Cup tournament?
    A. Virat Kohli

    B. Sachin Tendulkar
    C. MS Dhoni
    D. Shikhar Dhawan
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Virat Kohli
    Explanation: It is worth noting that Kohli equalled Graeme Smith and Aaron Finch to become the 3rd captain in Cricket World Cup history to hit four back to back half centuries. Kohli also became the fastest to 20,000 international runs.
  24. Garuda-VI joint exercise, sometimes seen in the news, is between India & ________.
    A. France

    B. Russia
    C. Ukraine
    D. Japan
    Correct Answer
    Correct Answer – A. France
    Explanation: This is the sixth edition of Exercise Garuda and is being planned in France. This will enhance understanding of interoperability during mutual operations between the two Air Forces.
  25. Yeoman, a butterfly species endemic to Western Ghats, has been declared as the state butterfly of _______.
    A. Kerala

    B. Tamil Nadu
    C. Goa
    D. Telangana
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Tamil Nadu
    Explanation: Tamil Nadu has become the 5th state in the country to announce its state butterfly. According to the officials, the name of the butterfly reflects Tamil culture. Besides, it is endemic to Western Ghats.
  26. Which among the following countries has breached the limit of its enriched uranium stockpile set in a 2015 deal with major powers?
    A. Iran

    B. Pakistan
    C. North Korea
    D. US
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Iran
    Explanation: Iran had exceeded the relevant limit of 300 kg of uranium hexafluoride. It is worth noting that the uranium enrichment limit set in the deal is sufficient for power generation but far below to manufacture nuclear weapons.
  27. ________ has elected Manoj Kumar Nambiar, as its chairman.
    A. NITI Aayog

    B. NALCO
    C. SAIL
    D. MFIN
    Correct Answer
    Correct Answer – D. MFIN
    Explanation: Microfinance Institutions Network (MFIN) comprises 56 NBFC-MFIs and 40 associates including banks, small finance banks and NBFCs.
  28. Who became the WBC Asia silver welterweight champion recently?
    A. Vaibhav Yadav

    B. Vikas Krishan
    C. N Ram
    D. Rajeev Mohan
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Vaibhav Yadav
    Explanation: After defeating Fahpetch Singmanassak, Indian pro boxer Yadav became the WBC Asia silver welterweight champion. It was conducted by the Asian Boxing Council.
  29. Who was re-appointed as deputy governor of the Reserve Bank of India (RBI) for one more year?
    A. NS Vishwanathan

    B. Viral Acharya
    C. BP Kanungo
    D. MK Jain
    Correct Answer
    Correct Answer – A. NS Vishwanathan
    Explanation: The Appointments Committee of the Cabinet has approved his re-appointment with effect from July 4 this year. He was Executive Director at the central bank, before his appointment.
  30. Who has taken charge as Managing Director and Chief Executive Officer of Chennai-based Indian Overseas Bank (IOB)?
    A. Karnam Sekar

    B. Rohit Gandhi
    C. Injeti Srinivas
    D. Mohan Kapoor
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Karnam Sekar
    Explanation: Prior to this, he was MD & CEO of Dena Bank (September 21, 2018 – March 31, 2019). He started his banking career as a Probationary officer in SBI in December 1983.
  31. World UFO Day is celebrated on ________.
    A. 1st July

    B. 2nd July
    C. 4th July
    D. 10th July
    Correct Answer
    Correct Answer – B. 2nd July
    Explanation: Unidentified Flying Objects (UFOs) are the flying objects that are completely unidentified. The first World UFO Day was observed in the year 2001.
  32. Central government has given how many months’ extension to complete the enumeration process for updating the National Register of Citizens (NRC)?
    A. 1 month

    B. 3 months
    C. 6 months
    D. 10 months
    Correct Answer
    Correct Answer  – A. 1 month
    Explanation: The final NRC list will be published on July 31 this year. When the NRC was first prepared in Assam (1951), the state had 8 million citizens.
  33. Congress president _________ officially quit his post recently.
    A. Sonia Gandhi

    B. Rahul Gandhi
    C. Motilal Vohra
    D. Sachin Pilot
    Correct Answer
    Correct Answer  – B. Rahul Gandhi
    Explanation: In his resignation letter, Mr. Gandhi held himself accountable for the 2019 Lok Sabha loss. He took to Twitter and wrote, “I owe the country and my organisation a debt of tremendous gratitude and love.”
  34. Which among the following countries has announced that salaries of teachers, doctors, nurses, and all medical staff will be hiked to make them the highest paid civil servants in the country?
    A. Ireland

    B. Bhutan
    C. Norway
    D. Ukraine
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Bhutan
    Explanation: The cabinet has not only ensured that the professionals are paid well, but have also overturned the unofficial civil service ‘hierarchy’. The proposal was announced by Bhutan’s Prime Minister Lotay Tshering.
  35. Which Indian middle-order batsman has announced his retirement from all forms of cricket, including the IPL?
    A. MS Dhoni

    B. Shikhar Dhawan
    C. Rohit Sharma
    D. Ambati Rayudu
    Correct Answer
    Correct Answer – D. Ambati Rayudu
    Explanation: Rayudu made his ODI debut against Zimbabwe in 2013. He played his last ODI against Australia in Ranchi this year. It is worth noting that Rayudu never got a chance to represent India in Test cricket.
  36. The United States has declared the ______________ as a global terrorist organization recently.
    A. Balochistan Liberation Army

    B. Hazara Freedom Party
    C. Jamote Quami League
    D. Mazdoor Kissan Army
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Balochistan Liberation Army
    Explanation: BLA is an armed separatist group that targets security forces and civilians, mainly in ethnic Baloch areas. It is worth noting that BLA remains a proscribed entity in Pakistan since 2006.
  37. Reserve Bank of India today released the 19th issue of the FSR. Expand FSR.
    A. Financial Stability Report

    B. Funds Stabilization Record
    C. Futures Seamless Record
    D. Forex Stipulations Rendition
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Financial Stability Report
    Explanation: It reflects the collective assessment of the Sub-Committee of the Financial Stability and Development Council.
  38. Unique Identification Authority of India (UIDAI) has opened its first ‘Aadhaar Seva Kendra’ in ______ and Vijayawada.
    A. Chandigarh

    B. Ranchi
    C. Kochi
    D. Delhi
    Correct Answer
    Correct Answer – D. Delhi
    Explanation: The centre has the capacity to handle upto 500 requests per day. UIDAI has an ambitious plan to set up 114 such centres by the year-end.
  39. Australia and ______ are the first two teams to qualify for the semis of the 2019 World Cup.
    A. Pakistan

    B. India
    C. England
    D. Afghanistan
    Correct Answer
    Correct Answer – B. India
    Explanation: Now, England also joined Australia and India in the semi-finals of the World Cup. It is worth noting that England reached the semis for the first time since 1992.
  40. Chief Economic Adviser _______ has tabled the new government’s first Economic Survey in the Parliament.
    A. Nirmala Sitharaman

    B. Arun Jaitley
    C. KV Subramanian
    D. Ram Jethmalani
    Correct Answer
    Correct Answer  – C. KV Subramanian
    Explanation: It contains a summary of developments in the economy, government’s development programmes.
  41. US Independence Day is annually celebrated on _______.
    A. 2nd July

    B. 4th July
    C. 6th July
    D. 8th July
    Correct Answer
    Correct Answer – B. 4th July
    Explanation: The adoption of the Declaration of Independence by the delegates from the 13 colonies was commemorated on this day. This year marks the 243rd celebration of the American national holiday.
  42. Which among the following released the report titled “India: Health of the Nation’s States”?
    A. NITI Aayog

    B. ICMR
    C. MCI
    D. UGC
    Correct Answer
    Correct Answer – B. ICMR
    Explanation: According to the report, the contribution of non-communicable diseases (NCDs) to total deaths in the country was 61.8%.
  43. The Korean Armistice Agreement, sometimes seen in the news, was signed in ______.
    A. 1953

    B. 1967
    C. 1984
    D. 1999
    Correct Answer
    Correct Answer – A. 1953
    Explanation: The armistice agreement ended the three-year war between North and South Korea in a truce. The terms of the armistice included the creation of the Demilitarized Zone.
    Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019
  44. Who was elected as the new president of the European Parliament?
    A. David-Maria Sassoli

    B. Jan Zahradil
    C. Sira Rego
    D. Ska Keller
    Correct Answer
    Correct Answer – A. David-Maria Sassoli
    Explanation: Sassoli is a former television journalist who turned to politics as a centre-left MEP.
  45. The second World Artificial Intelligence Conference is to be held in _______.
    A. China

    B. India
    C. Russia
    D. Ukraine
    Correct Answer
    Correct Answer – A. China
    Explanation: The conference is scheduled to run from Aug 29 to 31 this year. Two summits on S&T innovation and 10 industry panels will be held during the event.
  46. ________ has withdrawn its decision to host International Indian Film Academy (IIFA) Awards 2019 this August.
    A. Pakistan

    B. Sri Lanka
    C. Afghanistan
    D. Nepal
    Correct Answer
    Correct Answer – D. Nepal
    Explanation: The decision to host the 20th edition of IIFA was taken by Nepal. The expenditure was estimated to cost over USD 4 million, leading to criticism on social media.
  47. The latest Henley Passport Index 2019 ranked the Indian passport on the _____ position.
    A. 56th

    B. 86th
    C. 90th
    D. 120th
    Correct Answer
    Correct Answer – B. 86th
    Explanation: India shares the 86th position with Mauritiana and Sao Tome and Principe. For the first time, UAE has entered the top 20 slot. The ranking is based on exclusive data from the International Air Transport Association.
  48. Among all states, _________ had the highest number of suicides in 2015, according to NCRB sata tabled by the government in Parliament.
    A. Haryana

    B. Maharashtra
    C. Kerala
    D. Andhra Pradesh
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Maharashtra
    Explanation: The NCRB data show that 1/3rd of the suicides in the country in 2015 were committed ( by under 30 age group ). UP (the most populous state) had the 11th highest suicide count.
  49. The first-ever Global Ethanol Summit (GES), is scheduled to be held in ________.
    A. Washington DC

    B. Mumbai
    C. Beijing
    D. Paris
    Correct Answer
    Correct Answer  – A. Washington DC
    Explanation: It is worth noting that the GES follows two previous regional ethanol summits. It will also feature a U.S. sales component that builds on current ethanol trade.
  50. The 2019 Intercontinental Cup is to be held in ________.
    A. Chandigarh

    B. Ahmedabad
    C. Mumbai
    D. Pune
    Correct Answer
    Correct Answer  – B. Ahmedabad
    Explanation: Intercontinental Cup is slated to kick-off at the EKA Arena, Ahmedabad from July 7. This is the first time, the state of Gujarat is hosting a Senior Men’s International competition.
  51. Japan and _________ held first position collectively in the Henley Passport Index 2019.
    A. US

    B. Israel
    C. Singapore
    D. Malaysia
    Correct Answer
    Correct Answer – C. Singapore
    Explanation: In other words, Japan and Singapore have the world’s most powerful passports. The index periodically measures the access each country’s travel document affords.
  52. Who became the first English player to amass 500 runs in a single edition of the ICC Men’s Cricket World Cup?
    A. Joe Root

    B. Jos Buttler
    C. Adil Rashid
    D. Jason Roy
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Joe Root
    Explanation: He is now the fifth highest run-getter of the premier tournament. The list is topped by Rohit Sharma ( India – 544 Runs ).
  53. Finance Minister Nirmala Sitharaman proposed increase in import duty on gold and other precious metal to _____.
    A. 10%

    B. 12.5%
    C. 15%
    D. 20%
    Correct Answer
    Correct Answer – B. 12.5%
    Explanation: India is one of the largest gold importers in the world. In 2013, the the government had raised import taxes on gold to 10%.
  54. The government has proposed to levy TDS of ____ on cash withdrawal exceeding Rs 1 crore in a year from a bank account.
    A. 2%

    B. 4%
    C. 6%
    D. 8%
    Correct Answer
    Correct Answer – A. 2%
    Explanation: The move is aimed at promoting digital payments and discouraging cash transactions.
  55. The 2019 “State of the Education Report for India: Children with Disabilities”, sometimes seen in the news, has been released by _________.
    A. NITI Aayog

    B. UNICEF
    C. PISA
    D. UNESCO
    Correct Answer
    Correct Answer – D. UNESCO
    Explanation: The report acknowledged that inclusive education is complex to implement. According to the report, three-fourths of the children with disabilities at the age of five years do not go to any educational institution.
  56. Who became the first batsman in the history of cricket to score five hundreds in one World Cup?
    A. Rohit Sharma

    B. Virat Kohli
    C. Sachin Tendulkar
    D. MS Dhoni
    Correct Answer
    Correct Answer – A. Rohit Sharma
    Explanation: It is worth noting that Sharma hit hundreds vs South Africa, Pakistan, England, Bangladesh & Sri Lanka. He has been in sensational form in the 2019 World Cup.
  57. __________ has commissioned the longest electrified tunnel, measuring 6.6 Kms between Cherlopalli and Rapuru stations?
    A. South Central Railway

    B. North Eastern Railway
    C. East Coast Railway
    D. North Central Railway
    Correct Answer
    Correct Answer – A. South Central Railway
    Explanation: It is worth noting that the tunnel has been completed in a record time of 43 months. New Australian Tunneling Method (NATM) had been used. The cost incurred is Rs.460 crores..
  58. There have been estimated savings/benefits of Rs. 59,599 crore for the Government upto March, 2019 under the ‘PAHAL’ scheme of which among the following ministries?
    A. Petroleum & Natural Gas

    B. Corporate Affairs
    C. Finance
    D. HRD
    Correct Answer
    Correct Answer  – A. Petroleum & Natural Gas
    Explanation: Under this scheme, beneficiaries buy LPG cylinders at market rate. Subsequently, they receive subsidy directly in their bank accounts.
  59. Finance Minister, in the budget, announced an additional Income Tax deduction of Rs ________ on affordable home loans.
    A. 50,000

    B. 1.0 lakh
    C. 1.5 lakh
    D. 2.0 lakh
    Correct Answer
    Correct Answer  – C. 1.5 lacs
    Explanation: It is worth noting that it is applicable on loans of up to Rs 45 lakh borrowed upto 31 March 2020.
  60. Under the new income tax rules, PAN card and _________ will be made interchangeable soon.
    A. Driving License

    B. Aadhar Card
    C. Ration Card
    D. Passport
    Correct Answer
    Correct Answer – B. Aadhar Card
    Explanation: It is worth noting that taxpayers will need either Aadhaar or PAN card to file their income tax returns. Currently, they need to have both to file ITR.

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019

Current Affairs GK MCQ: 1-7 July 2019 PDF Download Link below

Read More:

Facebook Comments